Pristupnica za nove članove

POZIV ZA UČLANJENJE / PLAĆANJE ČLANARINE

Osijek, 15.01.2024.

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Osijek kao strukovna neprofitna organizacija djeluje od 1955. godine s ciljem okupljanja računovodstvenih i financijskih stručnjaka i radnika.
Zalažemo se za promicanje ugleda i značaja računovodstvene i financijske struke, te kroz svoj rad nastojimo podizati stručnu razinu i znanje članova.
Od listopada 2020. godine pripojena nam je Udruga računovođa i financijskih djelatnika Vukovar, stoga pozivamo i sve članove Udruge RFD Vukovar, kao i sve zaposlene u struci koji djeluju i rade na području Vukovara da postanu naši članovi.

Gospodarsko okruženje, kao i složenost računovodstvenih i poreznih propisa te njihove česte izmjene stavljaju računovodstvenu, financijsku i revizorsku profesiju pred velike kušnje i izazove. Upravo u tom kontekstu Udruga će kao i do sada svojim članovima u 2024. godini pružati maksimalnu potporu.

Plaćanjem članarine predstavnici pravne osobe imaju pravo besplatno sudjelovati na stručnim raspravama, upoznavanjem s novim propisima iz područja računovodstva, poreza (PDV-a, poreza na dohodak, poreza na dobit), prava i financija te rješavanjem određenih stručnih problema na konzultacijama u prostorijama Udruge, sudjelovanjem na besplatnim tematskim konzultacijama, sudjelovanjem na radionicama i edukacijama u organizaciji Udruge po povlaštenoj cijeni te sudjelovanje na simpoziju HZRIF po povlaštenoj cijeni.

Pozivamo vas da se učlanite u Udrugu RFD Osijek u 2024. godini kako biste bili pravodobno obaviješteni o aktivnostima koje poduzimamo, te i na ovaj način pružili potporu ostvarenju planiranih aktivnosti.

Udruga RFD Osijek  Vas poziva na učlanjenje  priloženom pristupnicom:

Pristupnica – pravne osobe
Pristupnica – fizičke osobe

Godišnja članarina za 2024. godinu iznosi:

  • Veliki poduzetnici: 270,00 €
  • Srednji poduzetnici: 200,00 €
  • Mali poduzetnici: 130,00 €
  • Mikro poduzetnici, obrtnici, ustanove (fakulteti, škole): 70,00 €
  • za zaposlene: 15,00 €
  • za umirovljenike: 10,00 €
  • za studente i učenike 5,00 €

Uplata članarine vrši se na transakcijski račun Udruge broj: HR3725000091102015909 . Po uplati za tekuću godinu, ostvarujete pravo korištenja navedenih pogodnosti.

Članom Udruge postaje se prihvaćanjem Statuta i programa rada Udruge, te plaćanjem godišnje članarine po članku 22. Statuta i odluke Izvršnog odbora Udruge.

Udruga pruža svojim članovima mogućnosti:

– besplatnih  usmenih konzultacija
– besplatnih tematskih konzultacija
– stručnih savjetovanja  i radionica o aktualnim temama
– korištenja dostupne stručne literature
organiziranjem i provođenjem određenih društvenih aktivnosti za ostvarivanje kulturnih i športskih interesa članova (organizacija stručnih putovanja, športskih susreta, izleta).

Popunjenu pristupnicu (odnosi se samo na nove članove ili članovi koji su mijenjali podatke  – obvezno popuniti sve podatke) možete dostaviti poštom,  e-mailom ili donijeti osobno na  adresu Udruge.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite na tel: 031 283 675, ili na e-mail adresu: udruga-rfd-osijek@os.t-com.hr.

S poštovanjem,

Predsjednik:
Prof.dr.sc. Branimir Marković