Novosti

POZIV ZA UČLANJENJE / PLAĆANJE ČLANARINE

Poštovane/i, Udruga računovođa i financijskih djelatnika Osijek kao strukovna neprofitna organizacija više od 60 godina djeluje sa ciljem okupljanja računovodstvenih i financijskih stručnjaka i radnika. Zalažemo se za promicanje ugleda i značaja računovodstvene i financijske struke, te kroz svoj rad nastojimo podizati stručnu razinu i znanje članova.

Pozivamo Vas da se učlanite u Udrugu RFD Osijek u 2019. godini, ili potvrdite svoje članstvo plaćanjem članarine, kako bismo zajedničkim radom pridonijeli daljnjem razvoju naše struke, te razvijanju svijesti o njezinom značenju za dobro funkcioniranje gospodarstva u cjelini.
Članom Udruge postaje se prihvaćanjem Statuta i programa rada Udruge, te plaćanjem godišnje članarine po članku 22. Statuta i odluke Izvršnog odbora Udruge.

Udruga pruža svojim članovima mogućnosti:

  • besplatnih usmenih konzultacija svakog četvrtka u 17,00 sati
  • besplatnih tematskih konzultacija jednom mjesečno
  • stručnih savjetovanja i radionica o aktualnim temama
  • korištenja dostupne stručne literature
  • zajedničkih druženja i stručnih putovanja

Popunjenu pristupnicu (odnosi se samo na nove članove ili članovi koji su mijenjali podatke – obvezno popuniti sve podatke) možete dostaviti poštom, e-mailom ili donijeti osobno na adresu Udruge.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite na tel: 031 283 675, ili na e-mail adresu: udruga-rfd-osijek@os.t-com.hr.

Odgovori